Home  > 

Colofon

Dit is een website van het Centrum voor Jeugd en Gezin in gemeente Slochteren.

Centrum voor Jeugd en Gezin

CJG Slochteren is hét informatie- en adviespunt over zorg en opvoeding voor ouders, opvoeders, professionals en jongeren in de gemeente Slochteren. Ons adres is CJG Slochteren, postbus 13, 9620 AA Slochteren.

G!DS en Invis

Een groot aantal organisaties in en om gemeente Slochteren heeft informatie beschikbaar gesteld in de G!DS en/of in Invis, die informatie is verwerkt in deze website. Elkander zorgt ervoor dat de informatie op de site komt en wordt bijgehouden.

Content

De inhoud van deze website wordt beheerd door het CJG van uw gemeente, Elkander en Stichting Opvoeden.nl.
Er wordt continu gestreefd naar het up to date houden van de informatie. Voor vragen over de lokale inhoud kunt u contact opnemen met het CJG. Voor vragen over o.a. het landelijke nieuws en koppelingen van informatie zoals internetlinks kunt u contact opnemen met Elkander

Stichting Opvoeden.nl

Over
De landelijke teksten over zorg en opvoeding zijn afkomstig van de Stichting Opvoeden.nl, een initiatief vanuit de overheid voor het ontwikkelen van één inhoudelijke database met eenduidige en gevalideerde informatie over opvoeden, opgroeien en gezondheid. Meer informatie kunt u vinden op: www.stichtingopvoeden.nl.

Inhoud
De informatie is primair ontwikkeld ten behoeve van (aanstaande) ouders en opvoeders.

Alle ontwikkelde en door de kennis- en thema-instituten gevalideerde informatie is getoetst en voldoet aan de criteria met betrekking tot kwaliteit, betrouwbaarheid en toegankelijkheid. Deze informatie mag daarom niet inhoudelijk worden gewijzigd.

Juistheid en actualiteit
U mag verwachten dat Stichting Opvoeden.nl de grootst mogelijke zorg besteedt aan de juistheid en actualiteit van de informatie. Als u desondanks toch pagina's tegenkomt waarvan u vermoedt dat deze onjuiste informatie bevatten, verzoeken we u vriendelijk om dit te melden via helpdesk@stichtingopvoeden.nl of telefoonnummer 088 - 1180200.

Gebruiksdoel
Persoonlijk gebruik van de informatie op deze site is toegestaan. Gebruik, vermenigvuldiging en verspreiding van de informatie van Stichting Opvoeden.nl is niet toegestaan. Hiervoor dient u eerst contact op te nemen met Stichting Opvoeden.

Websiteleverancier

Elkander
http://www.elkander.nl
cjg@elkander.nl

De Mudden 18
9747 AW Groningen
050-2110950

Webtechnieken

Content Management Systeem BArt
De G!DS :sociale kaart database http://www.gidsvoornederland.nl

Of vraag het Else, onze virtuele medewerker!

Nieuws

Oproep meningokokkenprik voor alle 14- tot 18-jarigen

Alle 14- tot 18-jarigen krijgen volgend jaar een oproep om zich te laten inenten tegen   meningokokken . Dat is  nodig omdat steeds meer mensen een infectie oplopen door meningokokken type W.
Lees meer »

Geld nodig voor school- of reiskosten?

Het Provinciaal Groninger Studiefonds kan u misschien helpen!
Lees meer »