Home  > 

Proclaimer

Elkander is samen met het CJG en Stichting Opvoeden.nl verantwoordelijk voor de informatie op deze website. 

U mag dan ook verwachten dat wij de grootst mogelijke zorg besteden aan de juistheid en actualiteit van de informatie. Als u desondanks toch pagina's tegenkomt waarvan u vermoedt dat deze onjuiste informatie bevatten, verzoeken we u vriendelijk om dit te melden via cjg@elkander.nl of aan helpdesk@stichtingopvoeden.nl (telefoonnummer 088 - 1180200) wanneer het een landelijke tekst over opvoeden en opgroeien betreft. Alvast bedankt!

Gegevens afkomstig van derden

Sommige gegevens op deze website zijn afkomstig van de gemeente en van derden. Bijvoorbeeld organisatiegegevens. Zij zijn dan ook zelf verantwoordelijk voor de inhoudelijke juistheid ervan. Maar mocht u onjuistheden tegenkomen, dan mag u dit ook aan ons melden. Wij zorgen ervoor dat de desbetreffende gemeente of organisatie de gegevens corrigeert.

Gebruiksdoel

Persoonlijk gebruik van de informatie op deze site is toegestaan. Gebruik, vermenigvuldiging en verspreiding van informatie op deze website is niet toegestaan. Hiervoor dient u eerst contact op te nemen met Stichting Opvoeden.nl als het gaat om de landelijke teksten over opgroeien en opvoeden. Wanneer het gaat om lokale inhoud kunt u contact opnemen met uw CJG.

Surfgedrag en privacy

Voor de verdere ontwikkeling van deze website, en om beter tegemoet te komen aan de informatiebehoefte en het zoekgedrag van de bezoekers, worden bezoekersstatistieken bijgehouden. We kunnen aan de bezoekersstatistieken niet zien wie u bent. U zult dus ook nooit via ons benaderd worden voor marketingdoeleinden.

Gekoppelde internetsites

Wij wijzen u erop dat andere internetsites waarmee u verbinding maakt vanaf deze website, privacybepalingen kunnen bevatten die afwijken van de bepalingen die hier zijn vermeld. Uiteraard proberen wij u naar de beste internetsites te verwijzen. Wanneer u twijfelt aan de kwaliteit van een internetsite, dan kunt u dit aan ons melden via cjg@elkander.nl. Wij zullen dan overwegen de internetlink naar die site te verwijderen.

Afhandeling e-mail door het CJG

Op deze website kunt u via een contactformulier of via de e-mail vragen stellen aan de medewerkers van het CJG van uw gemeente. Het CJG is verantwoordelijk voor de afhandeling van deze e-mails. Zij proberen dan ook zo goed mogelijk uw vragen te beantwoorden, maar zij sluiten echter iedere aansprakelijkheid uit die voortvloeit uit elektronische verzending van informatie.

Of vraag het Else, onze virtuele medewerker!

Nieuws

Steeds minder kinderen sterven aan kanker

Er overlijden steeds minder  kinderen  door kanker. Dat blijkt uit nieuwe cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).  
Lees meer »

Taskforce Rookvrije Start: 'Geef ouders stopadvies'

Beroepskrachten in de J eugdgezondheidszorg (JGZ) moeten ouders voortaan motiveren te stoppen met roken. Alleen advies geven over een rookvrij huis is niet meer voldoende.
Lees meer »

Landelijke aanpak voor kansrijke start kinderen

Minister Hugo de Jonge (VWS) komt voor de zomer met het landelijke  actieprogramma  “Kansrijke Start” .   Het programma  moet   ervoor  zorgen dat kinderen een goede  start  kunnen maken  zonder gezondheidsproblemen.  
Lees meer »

Geld nodig voor school- of reiskosten?

Het Provinciaal Groninger Studiefonds kan u misschien helpen!
Lees meer »